درباره نشریه

زمین شناسی کاربردی پیشرفته به صورت فصل‌نامه انتشار می­‌یابد و هدف آن ارائه آخرین دستاوردهای علمی در علوم زمین و ارتقاء سطح علمی پژوهشگران در جنبه‌های مختلف علوم زمین است. این مجله از انتشار مقالات با کیفیت بالای علمی-پژوهشی از ایران و سایر نقاط جهان در مورد موضوعات زمین­ شناسی کاربردی استقبال می‌کند. همه مقالات قبل از چاپ در فرایند داوری دوسو ناشناس قرار می‌گیرند. مقالات قابل قبول مجله شامل موارد زیر است:

مقالات پژوهشی

گزارش‌های فنی

مقالات مروری

نظر و بحث

توالی انتشار:

زمین شناسی کاربردی پیشرفته  به‌صورت چهار شماره در سال منتشر می‌شود و در مواردی در شماره‌های ویژه نیز منتشر می‌شود.

پایه­ گذار: دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید چمران اهواز

مدیر مسئول: عباس چرچی

گروه زمین ­شناسی، دانشکده علوم­ زمین، دانشگاه شهید چمران اهواز

سردبیر: منوچهر چیت سازان

گروه زمین ­شناسی، دانشکده علوم­ زمین، دانشگاه شهید چمران اهواز

دبیر اجرایی : میرمحمد میری

گروه زمین­ شناسی، دانشکده علوم­ زمین، دانشگاه شهید چمران اهواز

آدرس: دانشگاه شهید چمران اهواز، بلوار گلستان، اهواز، کد پستی 61357-43135
E-mails: aag@scu.ac.ir; aag.scu@gmail.com

وبسایت: http://aag.scu.ac.ir

سیاست دسترسی آزاد

نشریه زمین شناسی کاربردی پیشرفته تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY 4.0)  منتشر می شود. این یک نشریه با دسترسی آزاد است. به این معنا که تمامی مقالات این مجله بدون هیچ هزینه‌ای در دسترس قرار دارند. به کاربران اجازه داده می‌شود متن کامل مقالات را مطالعه، دانلود، کپی، پرینت نموده و بازنشر دهند و یا برای هر هدف قانونی، با ذکر منبع، بدون نیاز به اجازه نشریه و یا نویسنده استفاده نمایند. این سیاست منطبق با سیاست دسترسی آزاد است. ما با باور به این اصل که قرار دادن آزادانه نتایج پژوهش‌­ها در دسترس عموم به تبادل بیشتر دانش در سطح جهان کمک می‌کند، به سیاست فراهم ساختن دسترسی باز (Open Access) به مجله به صورت برخط (Online) متعهدیم؛ تا بدین وسیله فرصتی برای پژوهشگران مختلف جهت انتشار مقالات و هم‌چنین دسترسی رایگان به متن کامل مقالات منتشر شده، فراهم آوریم.

قوانین کپی رایت

تحت مجوز دسترسی ازاد نویسندگان مالکیت حق چاپ  را برای محتوای خود حفظ می کنند اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای مقاله را بارگیری،  استفاده مجدد،  چاپ مجدد و کپی کند به شرط ان که نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شوند.

خط مشی ذخیره سازی

نویسندگان مقالات چاپ شده در زمین شناسی کاربردی پیشرفته مجاز هستند که نسخه های پذیرش شده پس از داوری و همچنین نسخه چاپ شده را در بایگانی های شخصی یا سایر پایگاه های ذخیره سازی، ثبت کنند.  این مجله به منظور دیده شدن بهتر مقالات، از ارسال مقالات چاپ شده به Google Scholar, ORCID, Research Gate  یا هر رسانه اجتماعی علمی دیگری استقبال می نماید. حق چاپ ناشر و منبع باید با ذکر منبع ذکر شود.

خط مشی تغییر مولفان

انتظار می رود نویسندگان  قبل از ارسال مقاله، لیست و ترتیب نویسندگان را با دقت در نظر گرفته و لیست نهایی نویسندگان را در زمان ارسال مقاله ارائه دهند. هرگونه افزودن، حذف یا تغییر در ترتیب نام نویسندگان تنها قبل از پذیرش نهایی و فقط در صورت تأیید سردبیر امکان پذیر می باشد. برای درخواست چنین تغییراتی باید فرمی که موارد زیر در آن اعمال شده توسط نویسنده مسئول به سردبیر ارسال گردد:

1) دلیل تغییر در لیست نویسندگان

2)  تأیید کتبی با امضاء همه نویسندگان مبنی بر اینکه با افزودن، حذف یا تنظیم مجدد  لیست موافق هستند